FőoldalTananyagok
Szűrők

1–12 termék, összesen 42 db

Nézet

1. Matematika alapozó fizika érettségihez, első rész

4990 Ft

Ez a videó a fizika érettségihez szükséges alapvető matematikai eszközöket mutatja be. Ezek közül kiemelném az egyenes arányosság és a függvény fogalmát. Elmondható, hogy a középiskolai fizikában előforduló törvények nagy többsége könnyebben megérthető a fenti két fogalom segítségével. A hatványozás és a gyökvonás pedig az egyenletek megoldásakor lesz hasznos. A matematika alapozó tananyag mindhárom része szükséges ahhoz, hogy könnyebben megértsük fizikai törvényeket és számolásokat.

2. Matematika alapozó fizika érettségihez, második rész

4990 Ft

Ez a tananyag a fizika érettségihez szükséges alapvető matematikai eszközöket tartalmazza. Ezek közül nagyon fontos a vektorok és a skalárok helyes értelmezése. A különböző fizikai mennyiségek bevezetésekor lényeges, hogy vektor vagy skalár mennyiségről beszélünk.

3. Matematika alapozó fizika érettségihez, harmadik rész

4990 Ft

Ez a tananyag a fizika érettségihez szükséges alapvető matematikai eszközöket mutatja be. Ezek közül kiemelném az exponenciális függvényt. A fizikában gyakoriak az olyan jelenségek amik a beindulás után lecsengő azaz elmúló jellegűek, ezek jellemzésére használjuk az exponenciális függvényeket.

4. Kinematika elmélet

3990 Ft

Ebben a kinematika elméleti videó tananyagban a merev testek mozgását fogjuk jellemezni függvényekkel. A test egyenletes vagy változó típusú mozgást végezhet.

5. Egyenes vonalú egyenletes mozgás

3990 Ft

Ebben a kinematika feladat megoldás videóban a test haladó mozgását fogjuk jellemezni. A test egyenes vonalú egyenletes mozgást végez állandó sebességgel.

6. Egyenes vonalú egyenletesen változó mozgás

4990 Ft

Ebben a kinematika feladat megoldás videóban a test haladó mozgását jellemezzük. A test egyenes vonalú egyenletesen változó mozgást végez növekvő sebességgel.

7. Hajítások

4990 Ft

Ez a hajítások videó tananyag tartalmazza a 4 féle elhajítás elméleti leírását.

8. Szabadesés feladatok

3490 Ft

Ez a szabadesés feladatok videó tananyag 9 feladat részletes kidolgozását tartalmazza.

9. Függőleges hajítás feladatok

2990 Ft

Ez a függőleges hajítás videó tananyag a lefelé és felfelé hajítást tartalmazza. A videón összesen 8 feladat van részeletesen kidolgozva.

11. Vízszintes hajítás feladatok

3990 Ft

Ez a vízszintes hajítás videó tananyag 6 feladat bemutatását tartalmazza.

12. Körmozgás

3990 Ft

Ezen a körmozgás elméleti videón a mozgásra jellemző alapmennyiségeket fogom bemutatni.

13. Egyenletes körmozgás feladatok

2990 Ft

Ez az egyenletes körmozgás feladatok videó 30 perc hosszúságú és 7 feladatot tartalmaz részletesen kidolgozva.