f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

a

Légrádi Gábor

  /  Légrádi Gábor

Légrádi Gábor

mérnök-fizikus (BME)

Légrádi Gábor vagyok, a BME-n végeztem mérnök-fizikus szakon mint reaktorfizikus. A nukleáris technika világából a high-tech iparba kalandoztam tovább. Itt vezető fejlesztőként dolgoztam feltörekvő vállalatoknál a szilíciumiparban és a 3D orvosi képalkotás területén - a vezetésemmel létrejött technológiák három kontinensen működnek jelen pillanatban is. A közelmúlt években mesterséges intelligencia megoldásokat szolgáltattam mint szabadúszó. Jelenleg a C++ és a Python programnyelveket oktatom. A robotokkal történő programozás oktatás saját koncepcióm, Magyarországon egészen biztosan egyedülálló ez a módszer.

Bemutatkozás
Légrádi Gábor mérnök-fizikus vagyok. Korábban fejlesztőként dolgoztam multinacionális vállalatoknál ahol félvezető fizikával és orvosi képalkotással foglalkoztam. Jelenleg a C++ és a Python program nyelveket oktatom. Jelenleg szoftveres képfelismeréssel és robotikával foglalkozom. 

Regisztráció

Reset Password